Hoe maak ik een nieuw factuur-sjabloon?

In MoneyMonk staat standaard één factuur-sjabloon. Je kunt in MoneyMonk zoveel factuur-sjablonen maken als je nodig hebt.

Een nieuw factuur-sjabloon maak je door een kopie te maken van een bestaand sjabloon, hoe je een nieuw factuur-sjabloon maakt, leggen we je hieronder uit:

1. 'Instellingen' > 'Facturen' > 'Sjablonen'
  2. Klik aan de rechterkant van het sjabloon op de knop met de drie puntjes.
  3. Klik op 'Kopieer'.
  4. Van je bestaande factuur-sjabloon is nu een kopie gemaakt

Je kunt vervolgens onder de kolom 'Wat wil je aanpassen', klikken op 'Layout'. Je kunt vervolgens de naam van het sjabloon en de opmaak wijzigen.

Vergeet na het aanpassen van je nieuwe factuur-sjabloon niet je factuur-sjabloon op te slaan. Dit kan links bovenin met de knop 'Opslaan'

TIP: maak een kopie van je bestaande factuursjabloon. Mocht je iets verkeerd doen dan heb je altijd een back-up van de basisversie die in MoneyMonk stond.