Hoe kan ik mijn eigen briefpapier instellen?

Het is heel gemakkelijk om je eigen briefpapier in te stellen in MoneyMonk.

Klik op: 'Instellingen' > 'Facturen' > 'Sjablonen' > 'Layout'

Op de nieuwe pagina kun je aan de rechterkant met de knop 'Briefpapier instellen' je briefpapier uploaden.

Het te uploaden bestand is qua KB's beperkt (200 KB), evenals de maximaal te uploaden resolutie. Dit komt omdat onze software facturen genereert in PDF-formaat en wij de opslagcapaciteit beperkt willen houden. Aan welke specificaties het briefpapier moet voldoen kan je lezen via deze link.