Hoe kan ik een gebruiker verwijderen?

Bekijk de video

Je kunt gemakkelijk een gebruiker uit je administratie verwijderen.

Klik op: 'Instellingen' > 'Gebruikers' > 'Selecteer de gebruiker die je wilt verwijderen'

Indien je een gebruiker verwijdert zal zijn of haar toegang automatisch worden ingetrokken. De gebruiker die je verwijdert, krijgt daarvan géén bericht. Intrekking of verwijdering van een gebruiker is daarmee dus geheel anoniem.

• Gebruikers met de functie(s) 'administratie voeren / uren registreren' kunnen alleen gelijkwaardige gebruikers verwijderen.
  • Gebruikers met de functie 'gebruikers & abonnement beheren' kunnen alle gebruikers verwijderen.