Wat gebeurt er als ik een gebruiker toevoeg aan mijn administratie?

De 'uitgenodigde gebruiker' krijgt van ons per e-mail een uitnodiging op het door jou opgegeven e-mailadres. In deze e-mail zit een link waarmee toegang tot de administratie bevestigd kan worden.

Als de gebruiker al een eigen MoneyMonk account heeft, zal er gevraagd worden om met de bestaande gegevens in te loggen. Hierna kan de toegang bevestigd worden. Is het wachtwoord niet meer bekend, dan kan er een nieuw wachtwoord worden aangevraagd. Hoe je dat doet lees je hier

Is de gebruiker nog niet bekend bij MoneyMonk? Dan is het met deze uitnodiging voor de gebruiker mogelijk om een nieuw account met eigen login aan te maken.

De uitnodiging die verstuurd wordt is vanuit veiligheidsoverwegingen maar beperkt geldig. Als er een week na versturen nog geen actie is ondernomen, zal de uitnodiging opnieuw verzonden moeten worden.

De uitgenodigde gebruiker kan vanaf nu met het e-mailadres en eigen gekozen wachtwoord inloggen op de administratie. Het gekozen wachtwoord van de 'uitgenodigde gebruiker' is voor andere gebruikers nooit in te zien.