Hoe voeg ik een extra gebruiker toe?

Bekijk de video

Een extra gebruiker kun je gemakkelijk zelf toevoegen, volg daarvoor de volgende stappen.

Klik eerst op: 'Instellingen' > 'Gebruikers' > '+ Toevoegen'

Per extra gebruiker wordt er maandelijks €15 (ex btw) in rekening gebracht op je factuur.

Tijdens het uitnodigen van de extra gebruiker is er een beperkte functiescheiding mogelijk. Het toevoegen van je boekhouder/accountant is altijd gratis, hierover lees je meer in het volgende helpartikel.