Two Factor Authentication (2FA) uitschakelen / uitzetten

In dit artikel leggen we je uit hoe je 2FA in je MoneyMonk-account kunt uitzetten.

Om 2FA uit te zetten in MoneyMonk is het vereist dat je de Google Authenticator App op je mobiel hebt. Een andere mogelijkheid om 2FA uit te zetten is met behulp van je Recovery-code.

Two Factor Authentication (2FA) uitzetten doe je op de volgende manier:

1. Klik in het menu links onderin op je 'Voornaam'
  2. Klik vervolgens op 'Mijn Account'
  3. Klik op 'bewerken' achter 'Two Factor Authentication'
  4. Zet 2FA uit
  5. Vul je wachtwoord en de code uit de Google Authenticator App of Recovery-code in
  6. Klik vervolgens op 'Opslaan'
  7. 2FA staat nu uit

Ben je je Recovery-code kwijt?
Bekijk dan hier de procedure van het aanvragen van een nieuwe Recovery-code.