Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Mark Soons van MarkSoons.nl Coaching & Consultancy

Mark Soons van MarkSoons.nl Coaching & Consultancy

Iedere week vertelt één van de MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Mark Soons van MarkSoons.nl Coaching & Consultancy

Wie ben je?

Ik ben Mark, 37 jaar jong. Verloofd met Liane en vader van 2 jongens van 2 en 4. Ik ben eigenaar van MarkSoons.nl Coaching & Consultancy. Daarnaast geef ik nog graag les aan pubers en herintreders, kook ik graag een culinaire maaltijd en probeer tijd te vinden om te golfen en te reizen.

Wat doe je?

Ik help als coach mensen die vastlopen in hun hoofd om hieruit te komen en weer van hun leven te genieten. Dat doe ik in 1-op-1 Coachingtrajecten, Groepscoaching in de vorm van Masterclasses en online met mijn ledensite. Dan moet je denken aan mensen die een dierbare verloren hebben, getraumatiseerd zijn, een faillissement of scheiding hebben meegemaakt of kampen met depressie, relatieproblemen of gebrek aan zelfvertrouwen. Mensen die even niet weten hoe ze nu verder moeten. Vaak hebben ze al van alles geprobeerd, zonder succes. Mijn no-nonsense aanpak schijnt mensen echt een nieuwe inkijk te geven in zichzelf en hun blokkades om verder te komen.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

In een woord: Gebruiksgemak. Ik zat hiervoor jarenlang bij een ander bedrijf dat online boekhoudsoftware leverde, maar daar was ik niet echt blij mee. Bovendien waren ze behoorlijk prijzig en liet de klantenservice sterk te wensen over. MoneyMonk is 180 graden het tegenovergestelde. Snelle, klantgerichte klantenservice, die het daadwerkelijk makkelijker voor je wil maken. Prijs-kwaliteit is top en de software is super gemakkelijk in het gebruik. Dus: meer tijd om mensen te coachen en minder achter de computer te verspillen.

Quote:

"Met Moneymonk sta je niet voor aap bij je boekhouder."


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

hoi@marksoons.nl of www.marksoons.nl