Hoe voeg ik mijn btw-ID in MoneyMonk toe?

Je btw-ID kan je gemakkelijk toevoegen in MoneyMonk via je 'Administratie instellingen'. Let op, zonder opgegeven btw-id kan je vanaf 01-01-2020 geen facturen meer vastleggen in je administratie.

Om je btw-ID op te geven klik je op je naam en kies je voor:

'Administratie instellingen' > 'Bedrijfsgegevens bewerken'

Vul je gegevens in en klik tot slot op de blauwe knop 'Opslaan' om de wijzigingen op te slaan.

Vanaf 01-01-2020 komt het opgegeven btw-ID automatisch terug op de factuur(sjablonen), waar eerst je btw-nummer vermeld stond. Je hoeft hier geen aanpassingen in te doen.