Hoe registreer ik uren per maand?

Uren kan je op meerdere manieren registreren in MoneyMonk, in dit helpartikel leggen we je uit hoe je dit kan doen aan de hand van 'Per maand'. Ben je benieuwd op welke manieren je nog meer uren kan registreren, bekijk dan ook het volgende helpartikel.

In de maandweergave kun je niet alleen je geregistreerde uren van de geselecteerde maand bekijken, je kunt ook dezelfde registratie over een langere periode toevoegen! Klik bij de dag op het plusje of op de knop '+ Uren toevoegen'. Geef in de pop-up aan welke tijd, project, taak en eventuele omschrijving je wilt toevoegen aan de tijdsregistratie. Vervolgens klik je elke dag aan waarbij je deze tijdsregistratie wilt toevoegen. Vergeet niet op 'Opslaan' te klikken!

Per ongeluk een verkeerde dag geselecteerd? Klik nog een keer op die dag. Het blauwe vierkantje verdwijnt en nu wordt de tijdsregistratie niet meer toegevoegd.

Het is ook mogelijk om de tijdsregistratie over meerdere dagen in te voeren. In dat geval selecteer je een andere maand en dag. In het overzicht van de maanden wordt getoond als er een dag is geselecteerd in de maand: dan kleurt de naam van de maand blauw.