Hoe kan ik een urenspecificatie / urenstaat downloaden zonder tarieven?

Een urenspecificatie / urenstaat downloaden zonder tarieven kan op de volgende manier:

1. Ga naar: 'Projecten' en klik vervolgens op 'Specificaties'
  2. Klik op een 'urenspecificatie' en 'open' deze.
  3. Als je de urenspecificatie geopend hebt zie je boven de urenspecificatie de knop 'Download specificatie. Dat is een 'PDF met €''. Als je rechts op de 3 puntjes klikt kan je kiezen om de PDF zonder €' te downloaden. Kies voor deze laatste optie.
  4. Binnen enkele seconden zal er een PDF-bestand worden gedownload, dit is de urenspecificatie / urenstaat zonder tarieven.