Hoe kan ik mijn uren exporteren naar Excel?

Bekijk de video

Let op, de informatie in de video is gewijzigd. Je kunt je uren exporteren via:
Uren > Lijst > knop met ... > 'CSV downloaden'
De export is afhankelijk van de periode die je hebt geselecteerd.

Een CSV-bestand is een bestand dat gescheiden is door comma’s. Dit bestand kun je openen met ieder spreadsheetprogramma dus ook Excel. Afhankelijk van je instellingen moet je nog de data scheiden met de optie 'Tekst naar kolommen'.

Tip: twijfel je of het verstandig is om jouw uren in Excel bij te houden? Lees ons artikel over boekhouden in Excel.