Hoe upload en koppel ik een bon of digitale factuur aan een kasmutatie?

Om een bon of digitale factuur aan een kasmutatie te koppelen ga je als volgt te werk:

1. Ga in het menu naar 'Bank/Kas'.
  2. Klik op 'wissel van rekening' en vervolgens op 'kasboek'
  3. Open één van je 'Kasmutaties' door er op te klikken.
  4. Klik op 'Bestanden toevoegen'.
  5. Selecteer het bestand dat je wilt toevoegen op je pc door de knop 'Bestand' te gebruiken of sleep het bestand naar het daarvoor bestemde vak

Je hebt nu je bon of digitale factuur gekoppeld aan je kasmutatie.