Hoe upload en koppel ik een bon of digitale factuur aan een verkoopfactuur?

Om een bon of digitale factuur aan je verkoopfactuur te koppelen ga je als volgt te werk:

1. Ga in het menu naar 'Facturen'.
  2. Open de verkoopfactuur waarbij je de bon wil toevoegen door er op te klikken.
  3. Klik aan de linkerkant van de verkoopfactuur op het tabje 'Bestanden'.
  4. Op de nieuwe pagina kun je je bon of digitale factuur in het vak slepen of gebruik de knop 'Bestand'.

Je hebt nu je bon of digitale factuur gekoppelt aan de verkoopfactuur.

Een bon of digitale factuur koppelen aan je verkoopfactuur is alleen mogelijk op het moment dat je verkoopfactuur definitief is. Het is dus niet mogelijk om aan een 'concept' verkoopfactuur je bon of digitale factuur te uploaden en te koppelen.