Hoe activeer ik de iDEAL-betaalknop in mijn e-mails?

Het activeren van de iDEALbetaalknop in de e-mails kun je als volgt activeren.

1. Ga naar: 'Instellingen' > 'Facturen'
  2. Klik op: 'Sjablonen'
  3. Klik vervolgens op: 'e-mailteksten'
  4. Voeg de iDEAL-betaalknop toe door de volgende variabele: '{knop.ideal}' in je sjabloon te plakken.
  5. Vergeet vooral niet je e-mailsjabloon nog even op te slaan.

De iDEAL-betaalknop is nu zichtbaar in jouw e-mail.

De iDEAL-betaalknop kun je te allen tijde activeren in de e-mails, ook als je Mollie-account niet is gekoppeld en ook als je Mollie-account geen iDEAL-betalingen accepteert.

Let op: zonder gekoppeld Mollie-account en zonder betaalmethode 'iDEAL' kan jouw klant de factuur wel online bekijken maar dus niet met iDEAL betalen!