Hoe wijzig ik mijn eigen e-mailadres om in te loggen?

Bekijk de video

Het email adres waarmee je inlogt in MoneyMonk kun je gemakkelijk zelf wijzigen.

Het is dan wel belangrijk dat het nieuwe email adres dat je wilt gebruiken nog niet eerder bij MoneyMonk is geregistreerd voor het aanmaken van een account.

Volg de volgende stappen om het email adres aan te passen waarmee je inlogt. Klik eerst op je eigen naam en ga naar:

'Instellingen' > 'Mijn account' > 'E-mailadres'

Vul je wachtwoord opnieuw in en pas je email adres aan en klik op de Groene button om het nieuwe email adres op te slaan.

Het is om veiligheidsredenen niet mogelijk om zelf je e-mailadres te wijzigen in een adres waarmee je al eens eerder een account hebt aangemaakt.

Wel kun je dan in je proefperiode kosteloos een nieuwe gebruiker toevoegen. Voeg jezelf toe als nieuwe gebruiker maar dan met je 'nieuwe' e-mailadres. Je kunt vervolgens met beide e-mailadressen inloggen. Hoe je een nieuwe gebruiker toevoegt lees je hier.