Hoe maak ik een periodieke verkoopfactuur?

Bekijk de video

Een periodieke verkoopfactuur maak je op de volgende manier:

1. Ga in het menu naar 'Factureren' en klik bovenaan de pagina op het tabje 'Periodieke facturen'
  2. Klik nu op de groene knop '+ Periodieke verkoopfactuur'
  3. Selecteer de klant aan wie je de periodieke verkoopfactuur wilt versturen, kies een startdatum, selecteer de gewenste betaaltermijn en welk factuursjabloon je wilt gebruiken.
  4. Geef vervolgens de frequentie van de periodieke verkoopfactuur op, je kan hierbij kiezen uit: 'wekelijks', 'maandelijks', 'per kwartaal' of 'jaarlijks'
  5. Geef vervolgens aan of de periodieke verkoopfactuur doorlopend gegenereerd moet worden, of geeft het aantal keren op: bijvoorbeeld 6x
  6. Kies of je de periodieke factuur ook automatisch wilt laten vastleggen en/of automatisch wilt laten verzenden per e-mail.
  7. Voer vervolgens de verdere factuurgegevens in en klik op 'Opslaan'
  8. Je periodieke verkoopfactuur is nu ingesteld.