Kan ik van een ingevoerde rit een favoriete rit maken?

Ja, dat is mogelijk. In het ritten overzicht kan je gemakkelijk van een eerder ingevoerde rit een favoriete rit maken. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Klik op het knopje met drie puntjes aan de rechterkant van een ingevoerde rit en selecteer' Opslaan als favoriet...'
  2. Geef de rit een naam, en geef eventueel op dat het een retour rit betreft
  3. Klik nu op 'Opslaan'
  4. Je krijgt nu een bevestiging dat de favoriete rit is opgeslagen.

Nu is het mogelijk om bovenaan de pagina de optie 'Favoriete rit' te selecteren. Hier kan je een keuze maken uit de door jou opgeslagen 'favoriete ritten'.