Kan ik ook favoriete ritten toevoegen?

Bekijk de video

Ja, ritten die je regelmatig maakt kun je vanuit het overzicht opslaan door deze als 'Favoriete rit toevoegen' te klikken.

Om dit in te stellen volg je de volgende stappen. Selecteer hiervoor een bestaande rit of voeg er een toe via:

1. 'Ritten' en klik op '+ Rit toevoegen'
  2. Voeg een nieuwe rit toe
  3. Klik op het knopje met drie puntjes aan de rechterkant van de rit en kies voor 'Opslaan als favoriet...'
  4. Geef de rit een naam, en geef eventueel op dat het een retour rit betreft
  5. Klik nu op 'Opslaan'
  6. Je ziet nu een bevestiging dat de favoriete rit is opgeslagen.

Nu is het mogelijk om bovenaan de pagina de optie 'Favoriete rit' te selecteren. Hier kan je een keuze maken uit de door jou opgeslagen 'favoriete ritten'.