Kan ik mijn proefadministratie verwijderen?

Heb je per ongeluk een extra administratie aangemaakt, of heb je besloten om niet verder te gaan met MoneyMonk? Dan kan je zelf gemakkelijk de administratie verwijderen.

Let er op dat onze support deze handeling niet voor je kan uitvoeren, het is belangrijk dat je dit zelf doet vanuit de administratie. Hieronder leggen we uit hoe je dit kan doen:

Log in op je administratie, klik op 'Instellingen'. Ga hier naar:

'Mijn administraties' > Kies bij de drie puntjes voor "Verwijder administratie"

Na bevestigen zal de administratie 30 dagen later verwijderd worden. Wil je toch nog verder, dan kan je het Verwijderverzoek nog intrekken waardoor deze geannuleerd wordt. Hiervoor zie je ook een knop binnen het Dashboard van de administratie.

Ook de volgende handelingen zorgen ervoor dat het verwijderverzoek geautomatiseerd wordt ingetrokken:
- Het selecteren van een abonnement
- Het wijzigen van de "Administratie instellingen"
- Het wijzigen van de login gegevens