Hoe kan ik een categorie (verdichting) van een grootboekrekening toekennen?

Bekijk de video

Als er in de geselecteerde periode van de rapportage rubrieken zijn die nog niet zijn toegekend, zie je een gele melding met een knop “Rubrieken indelen”. Klik op de knop om specifiek de niet toegekende rubrieken alsnog toe te kennen aan een categorie.

Heb je per ongeluk een fout gemaakt, of wil je een bestaande verdichting wijzigen? Klik dan op “Indeling rubrieken” om de instellingen per grootboekrekening te wijzigen.