Hoe importeer ik mijn bankafschriften?

Om je bankafschriften te importeren moet je het volgende doen:

1. Log in op Internetbankieren bij je eigen bank
  2. Download je bankafschriften in MT940-formaat of CSV-formaat
  3. Sla dit bestand op, gebruik daarvoor een makkelijk te onthouden locatie b.v. Mijn documenten
  4. Ga vervolgens naar: 'Bank/Kas' en klik op de knop 'Transacties toevoegen'
  5. Zoek het gedownloade bestand op en importeer deze

Bekijk hier de video waarin je meer informatie vind over hoe je bankmutaties kunt uploaden / importeren.

In MoneyMonk ondersteunen we van alle Nederlandse banken het MT940-formaat. Van enkele banken ondersteunen we ook het CSV-formaat. Meer informatie