Hoe kan ik mijn boekhouder of accountant uitnodigen?

Bekijk de video

Je boekhouder of accountant kun je gemakkelijk toevoegen aan je eigen administratie, volg daarvoor de volgende stappen.

Klik eerst op je eigen naam linksonder in het menu en ga naar:
'Administratie instellingen' > 'Gebruikers' > '+ Gebruiker toevoegen'

Vul hier de contact gegevens in van je adviseur, en vink "'Dit is mijn boekhouder/accountant'" aan om de adviseur als gratis gebruiker toe te voegen aan de administratie. Na het 'opslaan' van de uitnodiging, zal MoneyMonk een mail versturen naar het opgegeven email adres met een linkje waarmee toegang te krijgen is tot de administratie.

Als de adviseur al een eigen MoneyMonk account heeft, zal er gevraagd worden om met de bestaande gegevens in te loggen. Hierna kan de toegang bevestigd worden.

Is de adviseur nog niet bekend bij MoneyMonk? Dan is het met deze uitnodiging voor de adviseur mogelijk om een nieuw account met eigen login aan te maken.

De uitnodiging die verstuurd wordt is vanuit veiligheidsoverwegingen maar beperkt geldig. Als er een week na versturen nog geen actie is ondernomen, zal de uitnodiging opnieuw verzonden moeten worden.

Voor een gebruiker waarbij "'Dit is mijn boekhouder/accountant' " is aangevinkt, is het niet mogelijk om ook "Uren registreren" aan te vinken. Hoe je extra gebruikers kan toevoegen aan de administratie lees je in dit helpartikel.