Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

• Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Helpcentrum
Contacten
Kan ik mijn contacten importeren uit een ander (boekhoud)programma?

Kan ik mijn contacten importeren uit een ander (boekhoud)programma?

Ja, contacten importeren vanuit een ander (boekhoud) programma is mogelijk.

In MoneyMonk zijn er twee mogelijkheden om je contacten te importeren:

• Contacten importeren vanuit MoneyBird
    Op veler verzoek hebben we voor overstappers vanuit MoneyBird een speciale importmogelijkheid gemaakt. Hoe je je contacten vanuit MoneyBird importeert in MoneyMonk lees je hier.

• Contacten importeren vanuit een ander (boekhoud) programma
    Wil je overstappen vanaf een ander (boekhoud) programma? Gebruik dan ons speciale import formaat. Hoe dit werkt lees je hier.

Eenvoudig je administratie op orde?

Je project management en online boekhouding
sluiten naadloos op elkaar aan.