BOEKLINE /MKB, fiscaal advies, financieel advies in Online
Profielfoto van Freek Janssen
Freek Janssen
BOEKLINE /MKB, fiscaal advies, financieel advies

Goed dat je denkt aan MoneyMonk als boekhoudsoftware!

Mijn naam is Freek en ik ben onderdeel van BOEKLINE. Samen met mijn partner zijn we de onderneming gestart om (startende) ondernemers laagdrempelig te helpen met alles omtrent de administratie. Van het inboeken van een inkoopfactuur tot de aangifte omzetbelasting en van advies over een auto van de zaak tot automatisering en optimalisering van het administratieproces. Met ons kan je volledig online samenwerken en heb je altijd direct contact met dezelfde persoon. Door mijn ervaring vanuit een eerdere eigen onderneming en bij een middelgroot accountantskantoor weet ik hoe ondernemers denken en waar de focus ligt. Mijn partner heeft daarnaast veel ervaring opgedaan bij een van de grootste kantoren van Nederland en weet alles over BTW en automatiseren/optimaliseren van de financiƫle processen. Door onze krachten te bundelen leveren wij een totaal oplossing voor ondernemers. Ik kijk er naar uit om kennis te maken en een geweldige samenwerking aan te gaan. Neem snel contact op, ik zal ook snel reageren!

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.