The BayLeaf Services / MKB, fiscaal advies, proces advies in Online
Profielfoto van Daphne Dekker
Daphne Dekker
The BayLeaf Services / MKB, fiscaal advies, proces advies
Contact opnemen

Hi! Mijn naam is Daphne en ik heb samen met mijn partner Freek de onderneming The Bay Leaf Services. In de 5 jaar dat ik bij PwC heb gewerkt heb ik verschillende afdelingen kunnen zien, maar uiteindelijk het langst gezeten bij de omzetbelasting afdeling. Ik heb bij PwC kunnen onderzoeken wat ik interessant vind, maar vooral ook waar mijn kracht ligt. Dit zijn: flexibiliteit, inlevingsvermogen, snel schakelen en communicatie. In september ben ik begonnen als eigen ondernemer, omdat die krachten daar beter tot hun recht komen. Mijn eerste opdracht was bij Philips. Hier lag de focus op procesoptimalisatie. Waar ik naar uitkijk is om alles wat ik geleerd en ervaren heb te kunnen inzetten voor particulieren en (startende) ondernemingen waarbij ik mijn persoonlijke touch kan toevoegen!

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.