Storm Boekhouding in Strijen
Profielfoto van Lilianne Boudewijns
Lilianne Boudewijns
Storm Boekhouding

Hoi! Ik ben Lilianne en met mijn bedrijf Storm Boekhouding heb ik van mijn passie van mijn beroep gemaakt. Na jaren ondernemer te zijn geweest binnen andere sectoren kwam ik tot de conclusie dat ik pas ├ęcht gelukkig werd van het tot in de puntjes verzorgen van mijn eigen administratie. Vanuit dit inzicht is Storm Boekhouding geboren en inmiddels ondersteun ik al jaren andere ondernemers bij het kloppend krijgen en houden van hun boekhouding. Het feit dat ik heel lang zelf ondernemer ben geweest maakt dat werken met mij soms net even anders voelt dan met andere boekhouders, want ik ben in de eerste plaats ook altijd nog die gepassioneerde ondernemer die helemaal begrijpt dat jij vol voor je bedrijf wilt gaan.

Zoek je iemand aan wie je je administratie volledig uit handen kunt geven en die verder kijkt dan alleen de cijfertjes, zoek dan niet verder!

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.