Siffror Administratieve Dienstverlening / MKB, Fiscaal Advies, Verenigingen in Amsterdam
Profielfoto van Ousmane Diallo
Ousmane Diallo
Siffror Administratieve Dienstverlening / MKB, Fiscaal Advies, Verenigingen

Hallo ik ben Ousmane en ben 15 jaar geleden na mijn stage bij een administratiekantoor-accountantskantoor als assistent accountant en later als relatiebeheerder in loondienst blijven werken. Daar heb ik veel ervaring opgedaan, veel geleerd en mijn netwerk kunnen uitbouwen. Inmiddels ben ik voor mezelf begonnen en ik heb een aardig en mooi klantenbestand opgebouwd. Ik werk samen met diverse accountants, fiscalisten en HR specialisten. Bij mij staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Persoonlijk contact met de klant vind ik daarom erg belangrijk. Mijn passie is om de belastingaangiftes zo gunstig mogelijk uit te laten vallen voor zijn klanten door optimaal gebruik te maken van alle mogelijke aftrekposten. Hierbij maak ik gebruik van de kennis en ervaring die ik jarenlang heb opgedaan.

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.