Administratiekantoor Oosterkamp Finance in Apeldoorn
Profielfoto van René Oosterkamp
René Oosterkamp
Administratiekantoor Oosterkamp Finance

Oké je bent ondernemer geworden. En je hebt een passie voor het werk dat je doet. Je weet dat dat betekent dat je ook een boekhouding van je bedrijf moet bijhouden. Je houdt graag inzicht en grip op je boekhouding en wil daarom zelf de boekhouding doen. Je kunt niet alles weten op administratie en belastinggebied. Daarom wil je graag dat er iemand met je mee kijkt en aan het eind van het jaar de administratie controleert en de aangifte inkomstenbelasting voor je verzorgt.

Onze passie is juist zorgen dat jij je werk kan doen en geen zorgen over je boekhouding en belastingaangifte hebt. We zijn met z'n drieën werkzaam in mijn kantoor en we helpen je graag en persoonlijk bij alle vragen die je hebt.

Vragen zoals bijvoorbeeld.

Auto op de zaak ja/nee

Zelfstandigenaftrek kom je daarvoor in aanmerking

Investeringsaftrek wat is dat en wanneer kom daarvoor in aanmerking

Hoe werkt dat met BTW verlegd en hoe moet ik dat boeken?

Welke kosten zijn eigenlijk aftrekbaar

Kan ik kosten van een werkkamer ook aftrekken?

We spreken bij aanvang van onze werkzaamheden een vaste prijs af zodat je geen verrassingen achteraf hebt.

Mijn naam is René Oosterkamp en we zijn als administratiekantoor in Apeldoorn gevestigd. We helpen je graag verder. Neem contact met mij op om kennis te maken.

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.