@Angela - Office Support in Haarsteeg
Profielfoto van Angela Vugts
Angela Vugts
@Angela - Office Support

Hi, ik ben Angela Vugts van @Angela - Office Support.

Met mijn bedrijf ondersteun ik ondernemers met hun financiële administratie. Door mijn jarenlange ervaring is het voor mij heel duidelijk geworden om niet alleen een goede, maar vooral, een goed georganiseerde administratie te hebben. Daarnaast is het ondernemerschap mij met de paplepel ingegoten en met deze kennis weet ik waar jij staat en kan ik een goede ondersteuning bieden aan jouw administratie. Als jij je herkent in een situatie waarin je steeds opziet tegen de verwerking van die stapel facturen, bankafschriften, aangifte omzetbelasting, etc. en zegt "dat doe ik straks wel" dan wordt het tijd om hulp in te schakelen. Want waarom blijf je niet doen waar jouw passie ligt, waar jij gelukkig van wordt?

Ik hoor je zeggen: "Maar die administratie dat hoort er toch ook bij en eigenlijk wil ik zelf ook graag weten hoe ik ervoor sta?" Klopt! En dat is precies het punt waar ik om de hoek kom kijken. Want het werk wat jij uitstelt, daar wil ik je graag bij helpen. Zodat jij je weer volledig kan focussen op datgene waarom jij juist bent gaan ondernemen. Hoe mooi zou het zijn als we deze zaken samen kunnen combineren? Zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over die stapel administratie ... want die is er namelijk niet. En hoe je ervoor staat … ook dat is met een programma als MoneyMonk geen enkel probleem. Een goede combi toch?

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.