Mulder Arnhem accountancy & advies in Arnhem
Profielfoto van Annemieke Mulder
Annemieke Mulder
Mulder Arnhem accountancy & advies

Wij vinden het van belang dat een administratie deugdelijk en op een juiste manier wordt verwerkt. De administratie is namelijk de basis voor de aangiften richting de fiscus, maar ook van belang om te bepalen welke richting u op gaat met uw onderneming. Wij ondersteunen u hierbij graag. Belangrijke onderdelen voor het voeren van een administratie zijn kennis en een goed softwarepakket. Wij hebben als kantoor meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van accountancy en advies. Tijden veranderen en wij gaan hier als kantoor in mee. Het is mogelijk om uw administratie geheel of gedeeltelijk aan onze vakbekwame en ervaren medewerkers uit te besteden, of uzelf door hen te laten begeleiden wanneer u uw administratie verwerkt met MoneyMonk. Wij helpen u graag met advisering en begeleiding in de ruimste zin van het woord. Hierbij werken wij nauw samen met specialisten als juristen, fiscalisten en notarissen uit ons netwerk.

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.