LION-Advies in Alkmaar
Profielfoto van Ilonka van Leeuwen
Ilonka van Leeuwen
LION-Advies

Administratief gedoe, belastingaangifte en papieren rommel – de meeste ondernemers zitten er niet op te wachten. Jij kunt je tijd namelijk wel beter besteden.

Ik ben Ilonka van Leeuwen, 30 jaar werkzaam geweest bij FLYNTH adviseurs en accountants, een van de grootste accountantsbureaus van Nederland, als assistent accountant, salarisadministrateur en adviseur sociale verzekeringen. In 2018 ben ik LION-ADVIES gestart en nog geen moment spijt van gehad.

Mijn missie is iedereen duidelijk voorspiegelen dat het allemaal echt niet zo moeilijk hoeft te zijn. Ik zorg voor een duidelijk overzicht wat je te wachten staat en los proactief problemen op. Zo blijf jij niet “zwemmen” in de financiële rompslomp en kunnen we beide doen waar we sterk in zijn.

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.