Cijferwerk by Ilona in Eindhoven
Profielfoto van Ilona Bernhardt
Ilona Bernhardt
Cijferwerk by Ilona

Duizend poot en aanpakker met een groot verantwoordelijkheids gevoel. Houdt van cijfertjes en tevreden klanten. Na 12 jaar bij de Belastingdienst gewerkt te hebben in verschillende functies ben ik afgelopen jaar voor mezelf begonnen als Virtual Assistent. Hierbij verricht ik diverse werkzaamheden op afstand! Ik heb dus geen vast kantoor maar reis als digital nomad. Ik kan je helpen bij het overnemen van je volledige administratie, een kwartaal check en/of het indienen van de aangifte inkomstenbelasting en/of omzetbelasting. Bij de belastingdienst heb ik verschillende functies bekleed. Van het controleren van de aangifte vennootschapsbelasting tot het aanmerken van stichtingen met een Anbi status. Tevens heb ik als student vier jaar gewerkt bij de belastingtelefoon waarbij ik veel kennis heb opgedaan over de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers. Voor deze periode heb ik zowel de opleiding administrateur (niveau 4) (MBO) als Fiscaal Recht & Economie afgerond (HBO).

Vorig jaar besloot ik het roer om te gooien en ben ik een half jaar gaan reizen met mijn gezin door Zuid Europa. We hebben hier ontzettend van genoten en hebben besloten om dat in 2023 nog een keer te gaan doen. Dit keer als digital nomad. Laat me weten waar u behoefte aan heeft en dan kijken we samen hoe we dit vorm kunnen geven!

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.