Administratiestudio.nl in Rotterdam
Profielfoto van Eric Groen
Eric Groen
Administratiestudio.nl

Wil jij je vooral richten op je onderneming en niet teveel op je boekhouding? Maar toch zo slim mogelijk samenwerken met je boekhouder? Of juist zoveel mogelijk zelf doen maar met wat hulp om het in één keer goed te doen. En de eindcontrole en het specialistische werk laten doen door een vakman?

Dat kun jij samen met Administratiestudio.nl van Eric Groen, met Moneymonk als boekhoudsoftware. En zoek jij een adviseur die met jou meedenkt en tips geeft waar jij zelf misschien nog niet aan gedacht had? Bij Eric ben je dan aan het goede adres. Ik vind het leuk om zo handig mogelijk samen te werken met klanten, zodat jij goed inzicht hebt in het geld in je bedrijf. En help je graag om onnodig werk te besparen, zo goed mogelijk van bijvoorbeeld aftrekposten gebruik te maken en je te voorzien van een professionele boekhouding met goede overzichten van je bedrijfsresultaten. Met Moneymonk staat alles van je zaak online - al je facturen, bankgegevens, overzichten - dat kan zelfs dágelijks up-to-date zijn.

En zelfs al je ritten, kilometers, gewerkte uren en door te belasten kosten kun je geïntegreerd in Moneymonk bijhouden. Alles vanaf je desktopcomputer, of vanaf je tablet, laptop of smartphone. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zaak? Bel gerust om kennis te maken, ook op zaterdagen.

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.