Administratie, belasting & advieskantoor HGO in Hillegom
Profielfoto van Hyon Gorter
Hyon Gorter
Administratie, belasting & advieskantoor HGO

Ben je ondernemer en op zoek naar een boekhouder/belastingadviseur die jou kan helpen met je administratie en belastingen? Al vele jaren werk ik samen met ondernemers en begeleid heb bij de start-, doorgroei- en afwikkeling van hun MKB onderneming(en).

Wat kun je van mij verwachten: Een administratief en fiscaal gedreven professional. Mijn kantoor is ingericht om volledig digitaal samen te kunnen werken. Afspreken bij mij op kantoor in Hillegom is ook mogelijk, de koffie staat altijd klaar!

Vanzelfsprekend zijn voor mij: Accurate, snelle communicatie (persoonlijk, telefonisch, per e-mail en/of whatsapp). Optimale ondersteuning met veel tips en adviezen. Iemand die fiscaal up to date is en jou kan adviseren naar de meest actuele wetgeving!

Maak nu gelijk een afspraak!

Hyon Gorter

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.