Jess Finance in Houten
Profielfoto van Jessica Reijerse
Jessica Reijerse
Jess Finance

Na 20 jaar zowel in de financiƫle wereld van het bedrijfsleven als in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik met veel plezier mijn eigen onderneming opgericht.

Jess Finance streeft naar financieel inzicht voor elke ondernemer, omdat je met inzicht verantwoorde beslissingen kan nemen.

Ik richt me op de kleine ondernemer, omdat ik houd van korte lijntjes en het fijn vindt om een vast aanspreekpunt te zijn. Ik ben zelf immers ook een kleine ondernemer, dus ik weet welke zaken (zoals bijvoorbeeld aftrekposten) belangrijk zijn voor de kleine ondernemer. Belasting betalen moeten we allemaal, maar zorgen voor een maximaal rendement is altijd het doel.

Doordat ik jou als klant ken, kan ik het best passende advies geven. Elke onderneming is immers weer anders.

Ik kan je volledig financieel ontzorgen, maar ik kan ook als coach langs de zijlijn meekijken en hulp bieden waar nodig. Elke ondernemer is immers ook weer anders. Dat is nou net het mooie aan mijn vak!

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.