WYL Finance in Amsterdam
Profielfoto van Michelle van Wylick
Michelle van Wylick
WYL Finance

Welkom bij WYL Finance, jouw route naar financieel succes! Ik ben Michelle van Wylick, een enthousiaste financiële expert uit Amsterdam Oost met een passie voor katten, klussen en alles wat met cijfers te maken heeft. Door mijn uitgebreide ervaring als accountant en controller voor grote ondernemingen en mijn diepgaande theoretische kennis dankzij mijn masterdiploma in accountancy, kan ik een stap verder zetten dan de gemiddelde boekhouder. Ik ben jouw proactieve partner die niet alleen inzicht en rust in jouw financiën brengt, maar ook luistert naar jouw unieke behoeften. Of je nu een start-up bent die hulp nodig heeft bij financiële administratie, een freelancer die belastingadvies zoekt, of een gevestigd bedrijf dat financiële toekomstplannen wil maken - ik sta klaar om jou te ondersteunen. Laten we samen werken aan financiële stabiliteit en succes! Neem gerust contact op voor een kennismaking of een kop koffie.

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.