SDJ Finance in Beverwijk
Profielfoto van Sabine de Jong
Sabine de Jong
SDJ Finance

SDJ Finance is hèt digitale administratiekantoor door ondernemers, voor ondernemers. Het team bestaat uit 1 lead boekhouder en 6 onderliggende kantoren in Den Ilp, Assendelft, Zoetermeer, Nieuwkoop, Zwartewaal en Doetinchem. Omdat we zelf allemaal ondernemer zijn weten wij als geen wat dit betekent en wat er mogelijk allemaal bij jou op je to do lijstje staat. Als klant heb je een vast contactpersoon die alle ins en outs van jouw bedrijf weet. Je administratie monitort en actief adviseert over je mogelijkheid. Op het gebied van administratie en natuurlijk voor fiscale optimalisatie! Wat zijn je plannen met je bedrijf en privé? Hoe sta je er privé voor? Heb je al een koophuis of wil je nog gaan kopen? Of wellicht naar het buitenland voor langere tijd? Welke fiscale strategie is voor jou slim en waarom. We bespreken het allemaal met je.

Als digitaal kantoor zijn we flexibel, staat efficiency samen goede service op 1 en doen wij onze uiterste best om alles zo compleet en helder mogelijk voor je te organiseren.

Meer weten over ons en onze tarieven? Neem contact met ons op!

Groetjes, Sabine

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.