RY Adviseurs in Nieuwegein
Profielfoto van Yannick Goedhart
Yannick Goedhart
RY Adviseurs

Hallo, wij willen ons graag aan jullie voorstellen. Wij zijn Ruben en Yannick, samen RY Adviseurs. Na een studie bedrijfseconomie en 5 jaar banken ervaring hebben wij dit jaar de sprong gemaakt naar het ondernemerschap. Op dit moment genieten wij het vertrouwen van zo’n 150 ondernemers om alle fiscale zaken in goede banen te leiden. Sinds dit jaar staan bij te boek als erkend adviseurs van Moneymonk. Hier ontmoeten wij een hoop interessante mensen.

Naast boekhouding en fiscale aangiftes geven wij pensioen trainingen, hier realiseren wij duidelijkheid en een concreet stappenplan op maat gemaakt voor iedere ondernemer. Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Meer informatie over ons kun je vinden via de website van Moneymonk en op www.ry-adviseurs.nl. Tot snel!

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.