Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Kennisbank
Online administratiepakket

Online administratiepakket

'Een online administratiepakket: hoe werkt dat?' Een belangrijke vraag van veel ZZP-ers. Die we begrijpen, omdat je natuurlijk goed wilt weten waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Hoe kun je administratiepakketten vergelijken en wat is het beste pakket voor een eenmanszaak of voor jou als ZZP-er? Online boekhouden is de nieuwe norm, maar hoe maak je daarvoor een goede keuze?

Administratiepakket vergelijken: waarop letten?

Wil je een administratiepakket vergelijken? Let in ieder geval op deze 5 factoren:

Facturen volgens de richtlijnen

Een goed online administratiepakket maakt het je makkelijk om facturen op te stellen. Netjes volgens de richtlijnen van de Belastingdienst en natuurlijk in jouw eigen huisstijl.

Slimme herinneringen

Had een factuur al betaald moeten zijn? Het administratiepakket geeft het je duidelijk aan, zodat je op tijd een herinnering (of zelfs een aanmaning) verstuurt.

Import van betalingen

Administratiepakketten vergelijken? Bekijk hoe je de betalingen kunt importeren of hoe je gebruik kunt maken van een automatische bankkoppeling. Dat bespaart jou veel tijd.

Ritten- en urenadministratie

Kun je in het administratiepakket voor ZZP-ers ook meteen jouw ritten en uren bijhouden? Handig voor het projectmanagement, zodat je alles altijd bij elkaar hebt.

Btw-aangifte en balans

Zijn er overzichten beschikbaar voor de btw-aangifte en de balans? Handig, om jouw aangiften bij de Belastingdienst te doen door de juiste gegevens over te nemen.


MoneyMonk bevat natuurlijk de bovenstaande mogelijkheden, net als een aantal andere functies. Met de mobiele app scan je jouw bonnetjes en aan de hand van jouw uren houden we netjes voor je bij of je al voldoet aan het urencriterium van de Belastingdienst.

Je kunt het administratiepakket voor jouw eenmanszaak vergelijken aan de hand van de bovenstaande mogelijkheden. Belangrijk, zodat je in de basis kunt rekenen op een pakket dat het je makkelijker maakt om snel jouw administratie te doen.

Administratiepakketten vergelijken

Wil je administratiepakketten vergelijken? Je vindt de beste oplossing voor de online administratie door de software in ieder geval een keer uit te proberen.

MoneyMonk kun je 30 dagen gratis uitproberen, door je online aan te melden. Zonder dat we dit automatisch omzetten naar een betaald abonnement, dus niets om je zorgen over te maken. En ben je eenmaal klant? Je kunt ons online administratiepakket gewoon per maand opzeggen. Jij hebt de touwtjes in handen, omdat we zeker weten dat je blij zal zijn met de tijd die je bespaart en de duidelijke overzichten waar je met MoneyMonk automatisch voor zorgt.

Op zoek naar een online administratiepakket?

Ontdek MoneyMonk: hét administratiepakket voor ondernemers.


Ontdek MoneyMonk of stel ons je vragen