Remco Nijssen van Remconijssen.nl Grafisch Ontwerp & Webdesign

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Remco Nijssen van Remconijssen.nl Grafisch Ontwerp & Webdesign

Wie ben je?

Ik ben Remco Nijssen, 30 jaar, geboren in Someren. Ik heb een grafische mbo-opleiding afgerond aan De Eindhovense School te Eindhoven (Grafische Vormgeving en Multimediaproductie). Sinds 2010 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer in grafisch ontwerp en webdesign.

Wat doe je?

Mijn bedrijfsnaam zegt het eigenlijk al... ik doe grafisch ontwerp en webdesign. Maar wat houdt dat in? Grafisch ontwerp is het verzorgen van de vormgeving van allerlei soorten online en offline media. Denk hierbij aan het ontwerpen van een logo, visitekaartje, briefpapier, posters, brochures, autobelettering, online banners en advertenties, etc. Webdesign is het ontwerpen en realiseren van professionele websites en webwinkels. Websites met een responsive design die er niet alleen goed uitzien, maar die ook nog eens goed gevonden worden in Google en gemakkelijk zelf te beheren zijn. Ik richt mij vooral op het midden- en kleinbedrijf (MKB). Startende ondernemers en ZZP-ers zijn bij mij aan het juiste adres. Ik geef advies en probeer de klant volledig te ontzorgen.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Ik werk zeer gestructureerd en secuur. Dat is precies wat ik zo fijn vind aan MoneyMonk! In het dashboard een compleet helder overzicht van mijn financiële voortgang, de openstaande inkoop- en verkoopfacturen en de te betalen omzetbelasting. De koppeling met Mollie (iDeal) is geweldig. De website is mooi vormgegeven en boekhouden wordt weer leuk! Ik werk nu dagelijks mijn administratie bij in plaats van wekelijks.

Quote:

"MoneyMonk maakt boekhouden weer leuk: je hebt direct inzicht en structuur in je boekhouding!


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

info@remconijssen.nl of www.remconijssen.nl