Jeroen Bohan van Jeroen Bohan Muzieklessen!

Iedere week vertelt één van de MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Jeroen Bohan van Jeroen Bohan Muzieklessen!

Wie ben je?

Jeroen Bohan, 49 jaar, wonend en werkend in Amsterdam. Alweer een poos geleden studeerde ik gitaar en arrangeren aan het Amsterdams Conservatorium. In 2015 ben ik begonnen met mijn lespraktijk is in Amsterdam-Oost.

Wat doe je?

Ik geef gitaarlessen, lessen in muziektheorie en lessen in componeren en arrangeren. Ook geef ik ensemble-workshops voor muzikanten die het leuk vinden om in een klein groepje samen te spelen. Creativiteit is een geweldige bron van energie, en het is dan ook met veel plezier dat ik leerlingen begeleid op hun eigen creatieve pad. Naast het lesgeven werk ik als arrangeur. Klanten kunnen bij mij een arrangement bestellen van een muziekstuk voor een bezetting naar keuze.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Ik houd niet van boekhouden, maar met dit toegankelijke programma kon ik toch een goede start maken. Om te beginnen is de vormgeving mooi en fris - kom daar maar eens om in deze branche. Ik vind het erg praktisch dat ik facturen kan maken met templates die het opstellen ervan versnellen.

Quote:

"MoneyMonk maakt boekhouden toegankelijk"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

info@jeroenbohan.com of jeroenbohan.com