Hoe upload en koppel ik een bon of digitale factuur aan een bankmutatie?

Bekijk de video

Je kunt op twee manieren een bon of digitale factuur aan je bankmutatie koppelen:

Via de bestandenmodule
  1. Ga in het menu naar 'Bestanden'.
  2. Klik achter de desbetreffende bon of digitale factuur op 'Verwerk bestand'.
  3. Zoek de bankmutatie op waar je de bon of digitale factuur aan wilt koppelen.
  4. Selecteer de desbetreffende bankmutatie.

Je hebt nu je bon of digitale factuur gekoppeld aan de bankmutatie.

Via de bankmodule
  1. Ga in het menu naar 'Bank / Kas'.
  2. Open één van je 'Bankmutaties' door er op te klikken.
  3. Nadat je op de bankmutatie hebt geklikt klapt deze open.
  4. Onderaan in het grijze gedeelte staat 'bestanden toevoegen'.
  5. Sleep je bon of digitale factuur in het vak of gebruik de knop 'Bladeren'.