Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

 • Geen betaalgegevens nodig
 • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
 • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
 • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
 • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Vacature SSD-01 - Senior Software Developer @MoneyMonk

Vacature SSD-01 - Senior Software Developer @MoneyMonkUtrecht, 25 juli 2019

Ter versterking en uitbreiding van ons technisch team is MoneyMonk op zoek naar een Senior Developer. We krijgen dit jaar te maken met veel technische uitdagingen. Bijvoorbeeld het realiseren van nieuwe automatische boekhoudkoppelingen met banken en koppelingen met de Belastingdienst. Ook gaan we dit jaar extra investeren in het uitbreiden en aanpassen van onze technische architectuur om de explosieve groei bij te kunnen houden. Werk jij graag aan een product dat constant in ontwikkeling is, en dagelijks gebruikt wordt door duizenden tevreden klanten? Realiseer je graag technische oplossingen die wekelijks waarde toevoegen? Lees dan snel verder.

Wat zoekt MoneyMonk?

Wij zijn op zoek naar een (fullstack) Senior Software Developer die zichzelf breed wil ontwikkelen. Ben je een back-end expert, maar weet nog nog niet zo veel van virtual DOM frameworks? Dat hoeft geen probleem te zijn. We zijn vooral op zoek naar mensen die de ambitie hebben om zich breed te ontwikkelen.

Wat zoeken we niet?

Op dit moment zijn wij niet op zoek naar die-hard specialisten op één specifiek gebied van software ontwikkeling. Wil je alleen iOS Swift 4+ of back-end programmeren? Helemaal te gek, maar dan is MoneyMonk helaas geen goede match. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die zich breed wil ontwikkelen.

Hoe werken wij?

Via support afdeling krijgen wij dagelijks feedback van klanten. Deze feedback leggen wij vast en gebruiken wij als input om de technische agenda vast te stellen. Elke week wordt met het team besproken welke verbeteringen de meeste toegevoegde waarde hebben. Met je collega's werk je de ene keer aan de back-end, de andere keer aan de web front-end of bijvoorbeeld aan de MoneyMonk Apps. Je werk bij MoneyMonk is daardoor erg leuk, afwisselend en uitdagend!

Doei deadlines...

Omdat we ons eigen product ontwikkelen, hebben we zelden te maken met deadlines. Functionaliteit is af, zodra het af is. Als refactoring noodzakelijk is, dan wordt daar tijd voor vrijgemaakt. Het gebrek aan deadlines zorgt ervoor dat je praktisch nooit hoeft over te werken en verlaagt de stress aanzienlijk.

Onder de motorkap

Onze software wordt API-first ontwikkelt. Zo praten onze web front-end en onze mobiele applicaties met één en dezelfde API. Op de front-end werken wij met React en voor de mobiele apps gebruiken we React Native. Aan de back-end werken we volgens de principes van Test Driven Development en Domain Driven Design. Op de back-end ontwikkelen we tegenwoordig het meeste met Kotlin. Dit is een taal ontwikkelt door JetBrains en compileert naar java bytecode en draait op de JVM. Kotlin is interoperabel met Java. Kennis van Kotlin is niet vereist.

Wat vragen we van een Senior Software Developer?

 • Je beschikt over een WO diploma in de richting IT
 • Minimaal 3-4 jaar werkervaring als Software Developer
 • Je kan zelfstandig werken
 • Je beschikt over communicatieve vaardigheden
 • Je bent bekend met agile development

Pre 1: kennis over Domain Driven Design. Termen als Aggregates, Entities, Value Objects en Repositories zijn je bekend.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een leuke en uitdagende baan bij een snelgroeiende Fintech in Utrecht
 • Een werkomgeving vrij van stress en deadlines
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei + opleidingsbudget
 • Hoger dan marktconform salaris, marktconform +
 • Netto reiskostenvergoeding
 • MacBook Pro van de zaak
 • Gratis lunch en vrijdag middag borrels
 • We hebben nog geen pingpongtafel, wel een kantoorhond ;-)

Heb je interesse om het technisch team van MoneyMonk te komen versterken als Senior Software Developer? Neem dan contact op met: Jasper Horstink (CEO) op jasper@moneymonk.nl of bel voor meer informatie 06-11320095.


Acquisitie door bemiddelings- en/of detacheringsbureau's wordt niet op prijs gesteld. De vacature is uitsluitend voor kandidaten die zelf rechtstreeks willen reageren. Wij zijn op zoek naar een collega in loondienst, géén ZZP of Freelance-constructies.