Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Ruben Sissing van Fressh.nl

Ruben Sissing van Fressh.nl

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Ruben Sissing van Fressh.nl

Wie ben je?

Ruben Sissing van Fressh.nl

Wat doe je?

Voor mijn bedrijf ondersteun ik mensen met hun Apple apparaten. Ik help onder andere bij het configureren van een nieuwe Mac, problemen oplossen en bij het juist configureren van online accounts zoals iCloud.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Na meerdere boekhoud pakketten gebruikt te hebben ben ik uiteindelijk bij MoneyMonk uitgekomen. Inmiddels maak ik al 1,5 jaar gebruik van het boekhoudpakket en wil niet meer anders. Met grote regelmaat worden nieuwe functies toegevoegd en is heb ik mijn belastingaangifte altijd direct verstuurd.

Quote:

"MoneyMonk is het dashboard voor mijn bedrijf."


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

info@fressh.nl of www.fressh.nl