PPB Enterprise in Nieuwegein
Profielfoto van Patty van Keulen
Patty van Keulen
PPB Enterprise

Mijn naam is Patty. Met veel plezier en heel veel passie ben ik in 2021 gestart als zelfstandig ondernemer. Inmiddels ben ik 20 jaar werkzaam in de Finance. Mijn carrière ben ik begonnen als boekhouder en door de jaren heen doorgegroeid naar business controller binnen verschillende functies. Ervaring heb ik opgedaan binnen het MKB en bij grote organisaties. Door de veelzijdigheid van de werkzaamheden, durf ik te zeggen dat ik een hoog kennisniveau in huis heb.

Waarom kiezen voor PPB Enterprise? Het streven is nooit een 6, we gaan altijd voor een 10! U als klant profiteert van een boekhouding die goed is ingericht en continu verbeterd wordt. U krijgt pro actief maatwerk advies en blijft op de hoogte van wet wijzigingen. Zo min mogelijk betalen en zoveel mogelijk rendement behalen is het streven. Samen halen we het maximale uit de onderneming zodat u zich volledig kan richten op de continuïteit en groei.

PPB Enterprise in een notendop:

Een boekhouder die weet wat boekhouden is.

Zorgeloos ondernemen en volledig in control zijn.

Persoonlijk contact, advies op maat, concrete oplossingen.

Financieel inzicht, betere strategische keuzes.

Alle actuele financiële kennis in huis.

Continuïteit en kwaliteit in je administratie.

Samen brengen we de business verder. 24/7 vanaf iedere locatie beschikken over je complete administratie.

Slimme rapportages.

Webtool en Smartphone apps.

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.