FreelanceFellow in Amsterdam
Profielfoto van Joost & Vincent
Joost & Vincent
FreelanceFellow
Contact opnemen

Hallo ondernemer! Welkom bij FreelanceFellow. Wij hebben als missie het ontzorgen van zelfstandig ondernemers. Samen met jou kijken wij graag op welke wijze wij jou het beste kunnen ontzorgen. Dit kan zijn het meekijken bij de administratie en beschikbaar zijn voor vragen óf het volledig verzorgen van de administratie. It's up to you!

Wij zijn 2 jonge Amsterdammers met jarenlange ervaring als boekhouder en fiscalist. Dit is een unieke combinatie en met onze expertise kunnen wij al jouw vraagstukken behandelen. Wij barsten van de energie en gaan graag voor jou aan de slag! Wij werken met vaste, lage tarieven en houden het graag eenvoudig, omdat wij (uit ervaring) weten dat ondernemers niet van verrassingen achteraf houden.

www.freelancefellow.nl

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.