Emma's Tax Law in Amsterdam
Profielfoto van Emma Verschure
Emma Verschure
Emma's Tax Law

Ik ben Emma Verschure, oprichter en eigenaresse van Emma’s Tax Law, een belastingadvieskantoor speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die op een laagdrempelige manier geholpen willen worden met hun belastingen en boekhouding.

Onze expertise ligt bij eenmanszaken en vof’s, wij helpen voornamelijk zzp’ers, maar ook ondernemers die personeel hebben, helpen wij graag. Het is onze missie om jou als klant volledig te ontzorgen, zodat jij je kan bezig houden met hetgeen wat jij echt leuk vindt, jouw onderneming! Zodat jij weer lekker kan slapen en je je geen zorgen meer hoeft te maken over de financiële en belastingkundige kant van jouw onderneming.

Trainingen

Wij hebben verschillende trainingen om jou te ondersteunen met jouw bedrijf. In deze trainingen

leer jij alles over de belastingaangiften die van belang zijn voor jou als ondernemer. BTW Training In deze training leer je alles over hoe jij de btw aangifte op een goede manier opstelt. Aan de hand van verschillende modules leer ik je alles wat van belang is. Heb je daarna nog vragen? Stel ze dan in de live q&a die wij elk kwartaal hebben.

Inkomstenbelasting

In 8 modules leer jij alles over de aangifte inkomstenbelasting. Na het bekijken van alle modules en het gebruik van de bonussen stel jij jouw eigen aangifte in een handomdraai op.

Master your Money; Tijdens deze training leer je alles rondom geld, wat voor jouw bedrijf van belang is.

Van het bepalen van je prijs tot het durven investeren. In deze training leer jij alles over de financiële kant jouw onderneming.

Diensten Uitbesteden

Jouw boekhouding wordt vakkundig opgesteld en daarnaast wordt zorg gedragen voor jouw belastingaangiften. Zo ben jij ontzorgt én betaal je nooit te veel belasting!

- Inkomstenbelasting ontzorgt

- Aangifte inkomstenbelasting

- Volledig ontzorgd - Boekhouding + belasting aangiften

Overige diensten

- Salarisadministratie voor werknemers

- Opstellen jaarrekening

- Opstellen en indienen van voorlopige aanslagen

- Correspondentie met de Belastingdienst

- Correctie op fouten uit het verleden

- Fiscale / financiële adviezen

Groetjes, Emma

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.