CijferCombinatie in Amsterdam
Profielfoto van Marcel Faber
Marcel Faber
CijferCombinatie

Het ontzorgen van een ondernemer is onze missie. De ondernemer moet doen waar hij goed in is. Wij zorgen voor inzicht in je cijfers. Hierdoor adviseren wij ook pro-actief.

Ik ben Marcel Faber. Ruim 30 jaar ervaring in dit vak. Van eenmanszaken tot grote ondernemings structuren. Inbreng, saneringen en vermogensplanning. Een specialisme die ik heb zijn de creatieve ondernemers alsmede Horeca. Uiteraard kan de zakelijke dienstverlening ook bij ons terecht. Privé woon ik in Almere. In mijn vrije tijd sport ik veel. Hou van lezen en van het vakantieland Spanje waar ik graag heen ga.

Mijn expertise ligt in het adviseren van ondernemers op het gebied van administratieve en fiscale vraagstukken. Van eenmanszaak tot de inbreng in een BV. U kunt bij ons terecht.

Met MoneyMonk kan je samenwerken met je boekhouder.

Je begint altijd eerst met een MoneyMonk proefabonnement, en bepaalt zelf of je klant wordt.

Samenwerken met een Erkend Adviseur is niet verplicht. Je kan je eigen adviseur toevoegen, of gewoon zelfstandig je administratie doen.

Je kan op elk moment een adviseur toevoegen aan je administratie. Zo kan je ook eerst zelf beginnen, en later een adviseur er bij zoeken.